Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da yaşlı çiftin tartışması ekipleri seferber etti

        Bolu'da,62 yaşındakiFatmaÖren, evin kapısı açılmayınca içerideki eşinin yaşamından endişe ederek ekipleri seferber etti. Evdeki yaşlı adamın eş ve çocuklarına kızdığı için kilitlediği kapıyı açmadığı ortaya çıktı.

        DHA'nın haberine göre, dün sabah saatlerinde tartıştığı eşinden haber alamayanFatmaÖrenakşam saatlerinde eşi ile birlikte oturduklarıeve gitti. Yaşlı kadın kilitli kapıyı anahtarla açamadı. Kapıyı defalarca kez çalmasına rağmen açan da olmadı. Evde olduğunu bildiği eşinin yaşamından endişe eden kadın, durumu 112 acil, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

        "AMCA KAPIYI AÇ" ANONSU

        Gelen itfaiye ekipleri 4'üncü kattaki daireye camdan girmek istedikleri sırada içeride oturan 69 yaşındaki SelamiÖrencama çıktı. Evdeve hayatta olduğu anlaşılan SelamiÖren'e itfaiye aracından "Amca kapıyı aç" denilerek anons yapıldı.

        Daha sonra yaşlı adam evin kapısını açtı. Yaşlı adamın eş ve çocuklarına kızdığı için kapıyı açmadığı anlaşıldı. SelamiÖren'in sağlık durumunda herhangi bir sorun olmaması nedeniyle ekipler evden ayrıldı.

        FatmaÖrende eşini sağ olarak görünce rahatladı, ancak eve girmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ