Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt ile Jennifer Aniston yeniden birlikte mi? - Magazin haberleri
        1

        Brad Pitt ile beş yıl evli kaldığı sonra da Angelina Jolie uğruna boşandığı eski eşi Jennifer Aniston hakkında şaşırtan iddia.

        2

        ABD'de yayınlanan Star dergisinin iddiasına göre Pitt ve Aniston, aralarındaki buzları eritti. Hatta öyle eritti ki geceleri gizli gizli buluşmaya başladılar. Dergi, bu gizli buluşmaları da bir başka ünlü oyuncu George Clooney'in ayarladığını ileri sürdü.

        3

        Star dergisinin iddiasına göre Pitt ile Aniston, 3 Mart'tan beri sık sık gözlerden uzak buluşuyor.

        4

        Dergiye konuşan bir kaynak, “George Clooney, Angelina Jolie ile ayrıldıktan sonra Brad Pitt’i arayan ilk kişiydi. Jennifer Aniston'un, Justin Theroux ile ayrılacağını duyurmasının ardından, Pitt’i eski ilişkisine bir şans daha vermesi için cesaretlendirdi” ifadelerini kullandı.

        5

        Kaynak, eski eşler için Clooney’in ilk buluşmayı 3 Mart’ta Beverly Hills’de gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyerek, ikilinin bu buluşmada oldukça rahat göründüğünü ve eski günler hakkında sohbet ettiğini sözlerine ekledi.

        6

        Jennifer Aniston ile Brad Pitt 2000 ile 2005 yılları arasında evli kalmış, Pitt’in Mr. &Mrs. Smith filmindeki rol arkadaşı Angelina Jolie ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, ünlü çift ayrılık kararı almıştı.

        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ