Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Brezilya Brezilya'da Neymar çılgınlığı! Dönüşü harika oldu! - 2018 Dünya Kupası Haberleri
        1

        Neymar'ın milli takıma dönüşü muhteşem oldu ve Brezilya hazırlık maçınada Hırvatistan'ı 2-0 yendi.

        2

        Sakatlığı nedeniyle Fransa Ligi'nde Paris Saint Germain'i sezonun ikinci yarısının büyük bölümünde yalnız bırakan Neymar, Brezilya Milli Takımı'na harika bir dönüş yaptı.

        3

        Brezilya, Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesi karşılaştığı hazırlık maçında Hırvatistan'ı 2-0 yenerken ilk gol sonradan oyuna giren Neymar'dan geldi.

        4

        İngiltere'nin Liverpool şehrinde oynanan maçın 2. yarısınoa Fernandinho'nun yerine oyuna giren Neymar, şubat ayından bu yana ilk maçına çıktı.

        5

        Oyuna girdiğinde skor 0-0'ken yıldız oyuncu 68. dakikada Coutinho'dan aldığı topla Hırvat defans oyuncuları Sime Vrsaljko ve Duje Caleta-Car'ı geçerek ağları havalandırdı.

        6

        Sakatlandığı ve ameliyat geçirdiği ayağıyla golünü atan Neymar, bu performansıyla da 14 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası finalleri öncesi taraftarlarını ümitlendirdi.

        7

        Brezilya'ın ikinci golü 90. dakikada Liverpool'lu Roberto Firmino'dan geldi.

        8

        5 Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Brezilya, Dünya Kupası öncesi son hazırlık maçını 10 Haziran'da Avusturya ile oynayacak.

        9

        Neymar, Paris Saint-Germain'in Ligue 1'in 27. haftasında Rudi Garcia yönetimindeki Marsilya'yla karşılaştığı mücadele 3-0 devam ederken sakatlanmıştı.

        16
        17
        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ