Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Bright'tan bir fragman daha

        Netflix'in 2017'deki son büyük yapımı Bright merak uyandırmaya devam ediyor. Suicide Squad ve End of Watch filmlerinden tanıdığımız yönetmen David Ayer'ın imzasını taşıyan yapımda, Will Smith ve Joel Edgerton başrolde bulunuyor.

        Los Angeles Polis Birimi'nde görev alan Memur Ward (Will Smith) ile Memur Jakoby (Joel Edgerton) yaşadıkları dünyayı korumak için orklar, periler ve elflerle birlikte harekete geçiyor. Fantastik bir dünyada geçen Bright, aykırı şiddet ve karanlık güçlerle dolu bir şehirde düzen sağlamayı amaçlayan polis memurlarının hikayesini anlatıyor.

        İnsan ırkından gelen Ward ile ork ırkından gelen Jakoby rutin bir gece devriyesine çıktıklarında bildikleri dünyanın geleceği, bir günde değişeceğini öğrenirler. Hem kişisel farklılıklarıyla hem de düşmanlarıyla savaşmak zorunda kalan ikili bakalım kutsal emaneti koruyabilecekler mi?

        Netflix festival filmleri haricinde, Okja, The Meyerowitz Stories ya da Mudbound filmleriyle bu sene oldukça iyi bir başarı elde etti. Görünen o ki başarılı yapım şirketi, seneyi kapatmadan evvel bu seriye fantastik bir yapım da eklemek istiyor. İçeriği olabildiğince zenginleştirmeye çalışan Netflix bakalım bu fantastik yapımıyla başarılı olabilecek mi?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ