Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Bugün hangi maçlar var? İsveç - İtalya ve İngiltere - Almanya maçı hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Futbolseverler, bu akşam oynanacak olan futbol karşılaşmalarını heyecanla bekliyor. Karşılaşmalar öncesinde maçların saat kaçta başlayacağını, bugün hangi maçların oynanacağını ve maçların hangi kanalda yayınlanacağını araştıran vatandaşlar, "bugün hangi maçlar var?" aramasını yapıyor. PekiBugün hangi maçlar var? İsveç - İtalya ve İngiltere - Almanya maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

        BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?

        2018 Dünya Kupası Elemeleri play-off karşılaşmasında İsveç, evinde İtalya'yı konuk edecek. İki takım için de Dünya Kupası biletini kapmak için önemli bir karşılaşma olan zorlu maç, futbolseverler tarafından da büyük merakla bekleniyor. Zorlu mücadele bu akşam saat 21:45'te başlayacak ve TV 8,5 kanalından yayınlanacak. Karşılaşmada FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak ve yardımcılığını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak.

        REKLAM

        Hazırlık maçlarında ise saat 21:00'de Ukrayna - Slovakya, saat 22:45'te Belçika - Meksika ve Polonya - Uruguay karşılaşacak. Saat 23:00'de ise İngiltere - Almanya ve Fransa - Galler maçları oynanacak. Öte yandan 23:45'te de Portekiz ile Suudi Arabistan karşılaşacak.

        Hazırlık maçlarında ön plana çıkan karşılaşmada ise İngiltere ve Almanya karşılaşacak. Wembley'de oynanacak karşılaşma, Türkiye saatiyle 23:00'da başlayacak. Polonyalı hakem Pawel Raczkowski'nin yöneteceği zorlu maç TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        2018 Dünya Kupası Elemeleri Kıtalararası play-off mücadelesinde Honduras, Avustralya ile saat 01:00'de karşılaşacak. Diğer maçta ise saat 06:15'te Yeni Zelanda, Peru'yla karşılaşacak.

        2018 Dünya Kupası Elemeleri Afrika Elemeleri 3. Tur B Grubu karşılaşmasında saat 22:30'da Cezayir ve Nijerya, D Grubu'nda ise saat 20:00'de Güney Afrika ve Senegal karşılaşacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ