Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Bülent Yavuz Galatasaray Kayserispor maçını ve Cüneyt Çakır'ın performansını değerlendirdi - Mondihome Kayserispor Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'de 18. haftanın kapanış mücadelesinde Kayserispor'u Eren Derdiyok'un 2, Garry Rodrigues'in 1 golüyle 3-1 mağlup etti. Kayserispor'un tek sayısı, eski Galatasaraylı Umut Bulut'tan geldi.

        2

        Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda çekişmeli geçen maçın ardından Cüneyt Çakır'ın kararları tartışma konusu oldu. HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz, Kayserispor-Galatasaray maçını ve müsabakanın hakemlerinin performansını değerlendirdi:

        3

        "Galatasaray zorlu Kayseri deplasmanını 3 gol ve 3 puanla geçmeyi başardı. Müsabakanın mücadele açısından, seyir zevki açısından, golleri açısından tadı enfesti."

        7

        "Dünya Kupası Finalleri'ne gidecek olan Cüneyt Çakır ve ekibinin iki nolu yardımcı hakemi Tarık Ongun, bu ofsaytı kaçırmamalıydı."

        8

        "Doğrusunu isterseniz yardımcı hakem Tarık Ongun'a bu karar hiç yakışmadı. Burada hakem Cüneyt Çakır'ın hiçbir kusuru yoktur."

        9

        "29. dakikada Denayer'in Umut Bulut'a müdahalesi bir faulü gerektirirdi."

        13

        "Bir de şunu belirtmek istiyorum: Beşiktaş maçında sayılmayan gole 'Faul yoktu' diyenler, burada 'Faul var' diyorlar. Bu ne yaman çelişkidir?"

        14

        "Madem orada faul olmadığını söylüyorsun, burada da faulün olmadığını söylemek gerekir. Ben her iki pozisyonun da faul olduğunu zaten söyledim."

        15

        "Kural 'Rakibini itersen ya da çekersen karşılığı fauldür' der. Bunu da buradan hatırlatmak istedim."

        19

        "Ancak bu mağlubiyeti hakeme bağlamak çok yanlış. Hakem konuşmuyorum diyor, baştan sona hakem konuştu."

        20

        "Ben de sormak istiyorum: İkinci yarıda hakem senin lehine onlarca faul verdi ve senin takımın boş kaleye gol kaçırdı."

        21

        "Sen o kadar gol kaçırmışsın ve mağlubiyeti hakeme bağlıyorsun! Kayserispor taş gibi takım ama şanssız bir geceydi. Mağlup oldu."