Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Burak Yılmaz iyileşti mi? Burak Yılmaz'ın kaç golü var? - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’de sezona çok iyi başlayıp 7 gole ulaşan ancak Trabzon’un Yeni Malatya’ya 1-0 kaybettiği maçta sakatlanan Burak Yılmaz, sahalara dönüş için Antalya kampında taraftarına müjdeyi verdi. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre oynayacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirten 32 yaşındaki yıldız, “Futbolu ve gol atmayı çok özledim. Herhangi bir aksilik olmazsa Osmanlı maçında takımdaki yerimi almak istiyorum” dedi.

        "OYNAMIŞ KADAR OLDUM"

        Galatasaray galibiyetiyle büyük hava yakaladıklarını da dile getiren Kral, sözlerini şöyle sürdürdü: “O maçta oynamadım ama oynamış kadar oldum. İçimde yaşadım o karşılaşmayı. Kazandık ve o gün inanın çok mutlu oldum. Kayseri maçında ben yine yoktum. O maçı da içimde yaşadım ama olmadı. Berabere bitti. Şimdi Osmanlı mücadelesinde büyük ihtimalle sahada olacağım, goller atıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Bekleyin beni.”

        REKLAM

        ABDÜLKADİR VE YUSUF PLANI!

        Trabzonspor, altyapısından yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü, Avrupa’nın önde gelen kulüplerine pazarlayarak dikkatleri üzerine çekmek ve önemli bir pazar elde etmek istiyor. Dev ekipler Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için ön protokol yapma teklifi iletirken, yönetim bu konuda titiz hareket ediyor. Kulüp ismi vermemeye özen gösteren Karadeniz ekibi, görüşmelerini dikkatli bir şekilde sürdürürken, iki oyuncudan önemli gelir elde etmenin yanı sıra altyapı konusunda Avrupa’da kendine önemli bir pazar açmayı planlıyor.

        JOSE SOSA KAMPA KATILDI

        Beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve devre arasında yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sosa izinli olduğu için Trabzon’un Antalya kampına katılamamıştı. İzni biten Arjantinli sabahki idmana çıktı ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ