Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havai elektrik hatlarının yer altına alınma faaliyetleri ile adeta bir şantiye alanına dönen Karacabey’de, altyapı çalışmalarına tam not veren ve dönüşüm çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar; yaşanan kısa süreli sıkıntıların da ‘katlanmaya değer’ olduğu vurgusunda bulundu.

        Son 1 aydan bu yana ivme kazanan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, elektrik kablolarının yer altına alınması ve trafoların yenilenmesi ile Karacabey’in örnek bir kent görünümüne kavuşacağını söyledi.

        İlçedeki çalışmaları yerinde denetleyen ve mahalle sakinleriyle de sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlara hoşgörü ve anlayışları için teşekkür ederken, ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefine giderek yaklaşıldığı mesajını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler