Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi’nin Altınşehir Gençlik Merkezi Resim Atölyesi’ne katılan öğrenciler, çalışmaların, ‘Minik Eller Resim Sergisi’nde sanatseverlerle buluşturuyor.

        Nilüfer Belediyesi, açmış olduğu atölyelerde toplumun tüm kesimlerini sanatın farklı alanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda yıl boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi’nde, Nilüfer Belediyesi Resim Atölyesi’ne katılan 714 yaş grubundaki 70 öğrenci, eserlerini ‘Minik Eller Resim Sergisi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Eğitmenliğini Zekiye Doğan’ın üstlendiği atölyenin yılsonu sergisi, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Pınar Göz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Altınşehir Gençlik Merkezi’nde açıldı.

        Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına öğrencilere ve velilerine teşekkür eden Pınar Göz, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

        Sergide yer alan çalışmaları büyük beğeni toplayan minik öğrencilerin heyecanı gözlerine yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler