Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa Uludağ'da aranan kayıp genç şehir merkezinde bulundu

        UludağKirazlıyayla bölgesinde dün ailesiyle gittiği piknikte kaybolan ve geceyi ormanda geçiren genç, 10 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra şehir merkezine inmeyi başardı.

        İHA'nın haberine göre dünden bu yana 100 kişilik arama kurtarma ekibi tarafındanUludağ'da ormanlık alanda aranan genç şehir merkezinde çıktı.UludağKirazlıyayla bölgesinde ailesiyle pikniğe giden 22 yaşındaki Hasan Can Altan, dün 16.00 sıralarında ormanlık alanda kayboldu. JAK, AFAD, NAK ve BAKUT ekipleri dün akşam saatlerinde 4 bir koldan arama faaliyeti başlattı. Gece verilen aranın ardından arama çalışmaları sabah yeniden başladı.

        REKLAM

        Bu arada, ormanlık alanda patika yolu takip ederek aşağı inen Altan, 19 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra Maksem Gökdere bölgesine indi. Burada yoldan geçen bir vatandaştan telefonunu alan Can Altan, ablasını aradı. Ablasıyla konuşan genç nerede olduğunu anlatırken, ablası, annesi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

        Kurtarma ekipleri, Maksem Gökdere mevkiine sevk edildi. Hasan Can Altan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Altan'ın her haftaUludağ'da kamp kurduğu öğrenildi. Gencin ailesi, kendisiyle buluşmak üzere yola çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ