Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Beşiktaş maçında Quaresma'ya yabancı maddeler atıldı, oyun iki kez durdu! - Futbol Haberleri
        1

        Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına İl Spor Güvenlik Kurulunun kararıyla Beşiktaş taraftarları alınmazken, Bursasporlu taraftarlar maça ilgi gösterdi. Statta, misafir takım tribünü boş bırakıldı.

        2

        Zorlu mücadeleyle ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

        3

        Bursaspor tribünlerinden atılan yabancı maddelerden dolayı oyun iki defa durdu.

        4

        Siyah-beyazlı oyuncu Ricardo Quaresma'nın sol kanattan kullanmak istediği korner atışı sırasında kendisine yabancı maddeler atıldı.

        5

        Bu nedenle korner atışı kullanmaktan vazgeçen ve buradan uzaklaşan Portekizli oyuncu, emniyet güçlerinin gerekli önlemleri almasının ardından köşe vuruşunu yaptı.

        6

        Mücadelenin 42. dakikasında Quaresma'nın bu sefer sağ taraftan kullandığı korner atışında sahaya yabancı maddeler atıldı.

        7

        Maçın hakemi Halil Umut Meler, bundan dolayı yardımcılarını saha ortasına çağırdı.

        8

        Quaresma'nın da sahaya dönmesinin ardından maç bir süre durdu. Karşılaşma daha sonra kaldığı yerden sürdü.

        9

        Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken sahaya madde atılması işine son verilmesi gerektiğini dile getirdi.

        10

        Futbolu sürekli olarak daha iyiye götürmek için uğraştıklarını dile getiren Albayrak, "Bursaspor yönetimine teşekkür ederim, bizi çok iyi ağırladılar. Yemekler yedik, Fikret Orman'ın vizyonunun çok iyi olduğunu dile getirdiler."

        11

        "Fikret başkanın futbolu Türkiye'de geliştireceğine yönelik konuşmalar yapıldı ama sahaya gelindiğinde yapılanlar yanlış."

        12

        "Bu işe bir son vermek lazım. Biz ne ilk defa yeneriz ne de yeniliriz ancak Türk futbolu bir yere gelecekse herkes kendine çeki düzen versin." ifadelerini kullandı.

        13

        TATİL EDİLEBİLİRDİ

        Maçta tribünden atılan yabancı maddeler yeşil-Beyazlı kulübün başını yakacaktı.

        14

        Yabancı cisimlerin 3 defa oyunun durmasına sebebiyet vermesi ve hakem halil umut Meler’in son uyarı olan yardımcılarını orta sahada toplaması maçı tatil edilme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

        15

        Üçüncü eylem sonrası hakem yeniden yardımcılarını orta sahada toplayıp benzer bir vaka tekrarlasaydı, soyunma odasına gidecekti.