Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı: Adınla yaşa canım oğlum - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Öykü Karayel, iki gün önce anne oldu. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, oğullarına 'Roman' adını verdi.

        2

        "ADINLA YAŞA CANIM OĞLUM"

        Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Bonomo, oğlu ile ilgili ilk kez paylaşımda bulundu. Roman'ın elini yayınlayan ünlü şarkıcı, "(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman... Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla" ifadelerini kullandı.

        Bebeğinin yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen 33 yaşındaki Can Bonomo'nun gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

        3

        "EN HUZURLU DÖNEMİM"

        2018 yılında nikah masasına oturan Karayel, geçtiğimiz haftalarda sakin ve huzurlu bir döneminde olduğunu ifade etmişti. 30 yaşındaki oyuncu, bebeğine kavuşmak için sabırsızlandığını da sözlerine eklemişti.

        4

        "HİÇ SIKILMAYACAĞIM BİR YOLCULUĞA ÇIKMIŞIM GİBİ..."

        Öykü Karayel, Bonomo ile ilişkisini, "Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi..." sözleriyle anlatmıştı.

        5

        "BİZ YÜRÜYÜŞÇÜYÜZ"

        Can Bonomo, eşi Öykü Karayel ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlanmıştı. Bonomo'nun "Biz yürüyüşçüyüz" notunu düştüğü gönderi çok sayıda beğeni ve yorum almıştı. Çiftin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        6
        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ