Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Yönetici Topluluğu tarafından Didem Yaman Amfisinde “15. Troya Kariyer Günleri” konulu üç gün boyunca devam eden konferanslar düzenlendi.

        Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün’ün açılış konuşması ile başlayan konferans dizisinin ilk gününe, Gelişim Enstitüsü kurucusu Yasemin Sungur, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş, Türk Telekom CEO Danışmanı Yücel Bağrıaçık, Dizayn Vip Şirketi Kurucusu Erbakan Malkoç, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Orhan Aydın, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Finans Kulüp Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, Hayata Sarıl Derneği Kurucusu Ayşe Tükrükçü konuşmacı olarak katıldı.

        Dekan Vekili Doç. Dr. Yusuf Yiğit’in açılış konuşması ile başlayan 2.gün konferanslarında sırasıyla, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, VOLVO Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Özen, Altınkum Madencilik ve Sütun Enerji Şirketi Genel Müdürü İbrahim Kürşat Tuna, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Enerjisa Üretim İnsan Kaynakları Grup Müdürü Haluk Köktürk, QNB Finansbank İnsan Kaynakları, Stratejik Planlama, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürü Barış Yeşilyurt, Uludağ İçecek Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Miraç Polatlı, İÇDAŞ Çelik Enerji, Tersane, Ulaşım Sanayi Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Cengiz Kalkan ve Yirmibirgram.Com’un Kurucusu Onur Yanık’ın konuştular. Sonrasında öğrenci etkinlik ve eğlenceleri gerçekleştirildi.

        3.gün ise, “Kamuda Kariyer” başlığıyla yapılan oturumda; Biga Kaymakamı Mustafa Can, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Halil Memiş konuşmacı olarak katıldılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler