Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’de, Kurumlar Arası Koordinasyon Toplantısı İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Orhan Tavlı, başkanlığında yapıldı.

        Kaymakamların ilçeleri ile ilgili konularda il merkezinde bulunan kamu kurumlarıyla iş ve işlemlerin yürütülmesinde koordinasyonun hızlı bir şekilde sağlanmasına dönük yapılan toplantıda, Vali Orhan Tavlı, vatandaşa sunulan hizmetler ve taleplerinin en kısa süre içerisinde yerine getirilmesi talimatını verdi.

        Vali Orhan Tavlı, Kaymakamların ve daire müdürlerinin haftanın 7 günü, 24 saat esasına göre sürekli işbirliği içerisinde bulunarak ilçelerde yapılan yatırımları ve vatandaşlara sunulan hizmetleri hızlandırmaları talimatında bulundu.

        Vatandaş müracaatlarının bekletilmemesi gerektiği üzerinde duran Vali Orhan Tavlı, vatandaşa hizmet sunulan fiziki mekanların da önemine dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler