Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika... Caner Erkin ile Asena Atalay'ın nafaka davasında flaş gelişme | Magazin haberleri
        1

        Beşiktaşlı milli futbolcu Caner Erkin'e eski eşi Asena Atalay tarafından oğlu için açılan nafaka davasında Erkin'in geliri öğrenilemedi.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Serdar Kulaksız'ın haberine göre; Asena Atalay'ın, oğlu için aylık 50 bin TL nafaka talebiyle açtığı davada, milli futbolcu Caner Erkin'in kazancının belirlenmesi için Beşiktaş Kulübü'nden istenen yazıya cevap gelmedi.

        3

        Atalay'ın avukatının talebi üzerine mahkeme, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na da yazı yazılarak Caner Erkin'le yapılan sözleşme ve ödemelere ilişkin belgelerin istenmesine karar verdi.

        4

        İstanbul Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç ile Caner Erkin'in avukatı Özge Tokgöz katıldı. Asena Atalay ve Caner Erkin duruşmaya gelmedi.

        5

        Mahkeme, Beşiktaş Spor Kulübü ve diğer kurumlara yazılan yazılara cevap verilmediğini belirtti. Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç, Beşiktaş Spor Kulübüne yazılan yazının aynısının Futbol Federasyonu Başkanlığı'na da yazılmasını talep etti.

        6

        SÖZLEŞMELER FEDERASYONDAN DA İSTENECEK
        Mahkeme, Beşiktaş Spor Kulübü ve diğer kurumlara tekrar yazı yazılmasına karar verdi.

        7

        Mahkeme ayrıca Futbol Federasyonu Başkanlığı'na da yazı yazılarak Caner Erkin'e yapılan en son transfer ücreti, futbolcu yıllık garanti bedeli, bonus bedeli, futbolcu ile yapılan tüm sözleşme ve ödemelere ilişkin belgelerin çıkarılarak gönderilmesi için yazı yazılmasına karar verdi.

        8

        DOSYA BİLİRKİŞİYE GİDECEK
        Mahkeme, istenen yazılara cevap verildiğinde dosyanın bilirkişiye gönderilerek tarafların gelir ve giderleri, çocuğun karşılanan ve karşılanmayan giderlerinin tespit edilmesine de hükmetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ