Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş, Caner Erkin'i kadroya almadı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın oynanacak olan Monaco maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in Monaco maçı kadrosuna almadığı Caner Erkin, karşılaşma öncesi antrenmana katılmadı. Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar ise çalışmaya çıktı.

        Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Grupta en iyi oyuncuları olan takımla oynayacağız. Onlar bizi, biz onları tanıyoruz. Zorlukları aşacak gücümüz olduğunu biliyorum. En kötü ihtimalle beraberlik almak istiyoruz. Sabırlı olmamız gerekiyor. Futbol adına doğruları yapacağız. Rakibi de düşünerek kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Önce 3 puan olmazsa 1 puan istiyoruz. Rakibi de düşünerek kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Önce 3 puan olmazsa 1 puan istiyoruz."

        3 İSİM KADRODA YOK

        "Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Caner Erkin bu maçta kadroda olmayacaklar. Caner'in bir sakatlığı yok. Burada kararları ben veriyorum."

        REKLAM

        "Kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. Yarın burada çok gürültü olacağına inanıyorum. Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii.Her maça ciddi çıkıyoruz. Yarın da rutin işimizi yaparak kazanmak isteyeceğiz. Bizde değişen bir şey olmayacak."

        TOLGAY ARSLAN: ONLARI SEVİNDİRMEYE MECBURUZ

        İyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Tolgay Arslan, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Şu an iyi gidiyoruz. İnşallah yarın alacağımız 3 puanla bir üst turu garantileriz" dedi.

        "SADECE BEŞİKTAŞ'I DEĞİL TÜM TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ"

        Monaco maçına iyi motive olduklarına belirten Arslan, "Tabii ki motive oluyoruz. Bizim için Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olur, gruptan çıkamaz gibi yorumlar yapıldı. Biz sadece Beşiktaş'ı değil tüm Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bu başarıyla tüm ülkenin gurur duyması gerekiyor. Yarın zor bir maç olacak. Taraftarımızı desteğiyle iyi bir sonuç alacağız" diye konuştu.

        "HARÇLIĞINI BİRLKTİRİP GELENLER OLUYOR, ONLARI SEVİNDİRMEYE MECBURUZ"

        Rakip Monaco'nun Sidibe ve Falcao gibi oyuncuları İstanbul'a getirmemesiyle ilgili de konuşan Tolgay Arslan, "Monaco çok kaliteli bir takım. Eksiklerin yerini başkaları kapatır. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız, kendimize bakacağız. Kendimiz gibi oynarsak istediğimiz sonucu alırız. Onlar bizi biliyor, biz de onları biliyoruz. Biz yarın stadımızda oynayacağız. Bazen kazanır, bazen kaybederiz ama son dakikaya kadar savaşacağız. Şunu unutmamak gerekiyor yarın ki maçta biletler 100 liradan başlıyor. Babalar çocuklar geliyor, harçlık biriktirip gelenler oluyor, onları sevindirmeye mecburuz" açıklamasında bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ