Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Manchester City: 1 - Liverpool: 2 MAÇ ÖZETİ - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... MANCHESTER CITY-LIVERPOOL MAÇININDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Liverpool, 3-0'ın rövanşında Manchester City'nin konuğu oldu.

        Ev sahibi ekip maça çok hızlı başladı ve 1. dakikada Gabriel Jesus ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından maçı tek kaleye çeviren City, birçok gol fırsatına girdi ama ilk yarıda hakemin tartışmalı kararları sonrasında Manchester City'li oyuncular ve Guardiola çılgına döndü.

        İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca Manchester City soyunma odasına 1-0 önde girdi. Devre arasında hakem Lahoz ile tartışan Guardiola tribüne gönderildi.

        İkinci yarıda ise bambaşka bir senaryo vardı. 56. dakikada Salah, City'nin umutlarına sekte vuran golü attı. Bu golün ardından durmayan Liverpool, 72. dakikada Firmino ile 2-1 öne geçti ve City'yi kupanın dışına itecek skora imza attı. Liverpool, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği rakibini ikinci maçta da 2-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

        Mısırlı Salah ve Brezilyalı Firmino, bir sezonda Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atan ilk Liverpool futbolcuları oldu. Salah ayrıca bir Şampiyonlar Ligi sezonunda en fazla gol atan Afrikalı futbolcu unvanının sahibi Samuel Eto'o'nun (2010-11) rekorunu egale etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ