Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Roma: 3 - Barcelona: 0 | MAÇ ÖZETİ - Cengiz Ünder Barcelona'yı evine yolladı! - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA...ROMA-BARCELONA MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, 4-1'in rövanşında Barcelona'yı evinde konuk etti.

        Maça hızlı başlayan Roma, 6. dakikada Dzeko ile 1-0 öne geçti. Tur için gollere ihtiyacı olan Roma ataklarına devam etti fakat ilk yarıda başka gol gelmeyince takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla girdi. İkinci yarıda da aynı etkinliğine devam eden Roma, 58. dakikada penaltıdan De Rossi ile durumu 2-0'a getirdi ve bir üst tur için umutlarını iyice arttırdı.

        Roma'yı bir üst tura taşıyan gol ise 82. dakikada Roma'daki gururumuz Cengiz Ünder'in asistinde Kostas Manolas'ın kafasıyla geldi ve Roma, Barcelona'yı 3-0 mağlup edip, ilk maçta 4-1 yenilmesine karşın skor avantajını elde edip adını yarı finale yazdırdı.

        - Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, 73. dakikada Patrik Schick'in yerine oyuna dahil oldu.

        - İlk maçta kendi kalesine gol atan Manolas, 82. dakikada kaydettiği golle Roma'nın sahadan 3-0 galip ayrılmasını sağladı.

        - Roma, deplasmanda attığı golün avantajıyla 1983-84 sezonundan bu yana ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı.

        - Öte yandan Roma Kulübünün Twitter hesabından, 3. golün pasını atan Cengiz Ünder'in asker selamı verdiği görseli paylaşıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ