Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çelik yelekli hırsız kamerada

        Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde 3 hırsız, güvenlikli bir siteye girdi.

        İHA'nın aktardığına göre; içeriye giren hırsızlardan 2'si site içerisindeki binalara yönelerek hırsızlığa başladı. O esnada diğer hırsız, emekli bir askerin yaşadığı öğrenilen bir daireye girerek birkaç eşya ve çelik yelek aldıktan sonra çıktı.

        Hırsız daha sonra aynı binanın bahçe katındaki daireye yöneldi.

        ÇELİK YELEKLE DAİREDE SOYGUN YAPTI

        Dairenin camını zorlayarak kapısını kıran hırsız eve girerek odaları gezdi. İçeride kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsız, çelik yeleği giydikten sonra tek tek odaları aradı.

        REKLAM

        Evin altını üstüne getiren hırsız 4 bin 500 lira para, 15 bin 500 lira değerinde ziynet eşyası, dizüstü bilgisayar, antika tespihler ve yüksek kapasiteli harddisk çalarak kayıplara karıştı. Çelik yelekli hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsız evin salonunda dolaşıyor. Etrafı karıştıran hırsızın üzerinde çelik yelek olduğu görülüyor. Çekmeceleri ve dolapları karıştıran hırsız eşyaları çalarak kaçıyor. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ