Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Cem Yılmaz: Tüketiciyle göz kırpışın - İş-Yaşam Haberleri

        Marka 2017’nin ikinci gününde konuşan komedyen Cem Yılmaz, markalaşmada samimiyetin önemine dikkat çekti. “İşini aşkla yapmak kadar, karşılıklı aşk da önemli. Markalar insanlaşırken, insanlar da markalaşmaya çalışıyor” diyen Cem Yılmaz, iletişim ve marka kitaplarında yazanların sorgulanması gerektiğini kaydetti.

        ‘STEVE JOBS’U ÖRNEK GÖSTERDİ

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, Apple’ın kurucusu Steve Jobs’u örnek gösteren Cem Yılmaz, “Steve Jobs bütün lansmanlarına blue jean ile çıktı, kimse ona neden kravat takmadığını sormadı. Samimiyetin önemli olduğunu düşünüyorum. Tüketiciyle göz kırpışabiliyor musunuz? Bence önemli olan o” diye konuştu.

        Yılmaz’ın rol aldığı Arçelik reklam filmi de ilk kez MARKA 2017’de izlendi. İyiliği misyon edinen şirketleri bir araya getiren B Corp’un Avrupa kurucusu Marcello Palazzi de “Şirketler, kârdan ödün vermeden “Hayat topluma fayda sağlayabilir” dedi.

        Onedio CEO’su Kağan Kayabalı ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile birlikte, metinden video üreten bir yapay zekâ projesi üzerinde çalıştıklarını, bunun dünyada ilk olduğunu açıkladı. Moda tasarımcısı Hüseyin Çağlayan dijital çağın modayı demokratikleştirdiğini söylerken, Prisma Labs Kurucusu Alexey Moiseenkov, iş dünyasına “Yapay zekânın uygulandığı her yerde şirketiniz için fırsat bulabilirsiniz” diye seslendi.

        ‘İNSANLARA UMUT AŞILAYIN’

        Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Cankurtaran, kendisinin ve eşinin hastalanmasından sokak çocuklarının rehabilitasyonu için projeler üreten Çaba Derneği’ne uzanan hayat hikâyesini anlattı. Atasay CEO’su Kamer, 80 yıllık markanın dönüşümünün ardında yatan anlattı. Nöro Sağlık Araştırmaları Merkezi Kurucusu Dr. Kerem Dündar da “Dilinizle, iletişiminizle insanlara umut aşılayın” dedi.

        ‘DUYGU KATILMAYAN MARKA BAŞARILI OLAMAZ’

        Bigchefs Kurucu Ortağı ve CEO’su Gamze Cizreli, “Hayat cesurları sever” başlıklı sunumunda “Duygularınızı katmadığınız bir marka başarılı olamaz” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ