Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Cenk İldem silahlı saldırıya uğradı - Futbol Haberleri

        2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli güreşçiCenkİldem, yol tartışmasından dolayı silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılanİldem, ameliyat oldu.

        İHA'nın haberine göre; 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen 98 kiloda bronz madalya alan milli güreşçiCenkİldem, talihsiz bir olay ile karşı karşıya kaldı.İldem, gece geç saatlerde trafikte yol tartışması yüzünden silahlı saldırıya uğradı. Bacağından kurşunlananİldem, Okmeydanı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Başarılı güreşçi, burada ameliyat oldu.Cenkİldem'in sağlık durumunun şu an iyi olduğunu öğrenildi.

        Güreşçi Cenk İldem'in trafikte yaşadığı saldırı sonucu yaralanmasıyla ilgili olarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın açıklamada bulundu. Aydın saldırıyı kınadığını ifade etti.

        İstanbul'da trafikte tartıştığı kişiler tarafından ateş açılan ve yaralanan Olimpiyat 3.'sü güreşçi Cenk İldem'in saldırıya uğramasıyla ilgili olarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'dan açıklama geldi. Her iki bacağından yaralanan başarılı sporcu hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Haberi alır almaz İldem'in durumuyla yakından ilgilendiği belirtilen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, bu olayı kınarken, "Cenk, hiçbir alakası yokken olayın içinde kaldı ve kaza kurşunlarıyla yaralandı. Çok şükür sporcumuzun durumu iyi. Küçük bir operasyon yapıldı. Kurşunlar bacağını delip geçmiş ve kemiğe zarar vermemiş. Bu olayı kınıyor, sporcumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" şeklinde konuştu.

        İBB SPOR KULÜBÜ: "SPORCUMUZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ"

        Cenk İldem'in bağlı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de yaşanan saldırıyı kınadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 98 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçimiz Cenk İldem'e yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Tedavisi süren milli güreşçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah'tan acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ