Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın fiyatı! 01 Kasım 2017 - Altın Haberleri

        Altın fiyatları ne kadar? Türkiye'de genelde yatırım amaçlı kullanılan altının güncel fiyatı merak ediliyor. Altın almak isteyen vatandaşlar, güncel altın fiyatları için sorgularını sürdürüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 1 Kasım 2017 güncel altın fiyatları...

        Dün sakin bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 0,11 azalışla 154,9 liradan tamamladı.

        Altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla yüzde 0,50 değer kazancıyla 155,8 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 255, Cumhuriyet altını 1.041 liradan satılıyor.

        Asya piyasalarında 1.277,1 dolara kadar yükselen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,35 artışla 1.275,2 dolardan işlem görüyor.

        ALTIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

        AA Finans Analisti İslam Memiş, piyasaların dün başlayan ABD Merkez Bankası Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına ve yarın açıklanması beklenen yeni Fed başkanının kim olacağına odaklandığını kaydetti.

        REKLAM

        ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin yüzde 2,39 seviyesinin dengelendiğini, dolar endeksinin ise dün sakin bir seyirde günü tamamladığını belirten Memiş, piyasalarda Fed ile ilgili gelişmelerin beklendiğini kaydetti.

        Memiş, altının ons fiyatının 1.270 doların üzerinde kapanış gerçekleştirmesi durumunda toparlanma sürecine girebileceğini ve 1.295 doların direnç olarak takip edileceğini kaydetti.

        Altının gram fiyatında, 154 liranın destek, 157 liranın ise direnç konumunda olduğunu belirten Memiş, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya'nın açıklayacağı Enflasyon Raporu'nun, yurt dışında ise bu akşamki Fed kararları öncesinde yoğun veri akışının takip edileceğini dile getirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ