Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a yanıt: Allah her şeyi görür! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Şile'de sahne alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. 51 yaşındaki şarkıcı, eski eşine 700 bin TL nafaka ödediğini, Loughnan'ın buna rağmen kendisine dava açtığını ve evine haciz getirttiğini dile getirmişti.

        2

        "HALA NAFAKA ÖDÜYORUM"

        "Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor." diyen Serdar Ortaç, "Ben hala nafaka ödüyorum, 700 bin lira! Bitmiyor... Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını alacak! Her şey kadının elinde, yaşasın kadın hakları!" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        CHLOE'DEN SERDAR'A YANIT: ALLAH HER ŞEYİ GÖRÜR!

        Chloe Loughnan, eski eşinin bu açıklamalarının ardından suskunluğunu bozdu. Hakkında çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Loughan, "Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken, sessiz ve saygılı kaldım ama unutmayın; her hikayenin iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydiniz yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız." şeklinde konuştı.

        İrlandalı model, sözlerini ise, "Allah her şeyi görür!" ifadeleriyle noktaladı.

        4

        "EVLİLİK ORTADAN KALKACAK"

        Erkeklerin evlenip, boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, "Belki 50, belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak." demişti.

        "ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ!"

        Serdar Ortaç, gazetecilerin, "Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?" sorusuna ise, "Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim." şeklinde cevap vermişti.

        5

        "KENDİSİNDEN HİÇ BEKLEMEZDİM"

        Geçtiğimiz günlerde ise borçlarının bittiğini söyleyen Ortaç, "Şu an sadece Chloe'nin açtığı dava var. Kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak? Bence yapmaması gerekirdi." diyerek, eski eşine sitem etmişti.

        6

        "NAFAKA" AÇIKLAMASI

        "Ödeme yapamıyorum" diyerek, ekonomik sıkıntı çektiğini belirten Ortaç, muhabirlerin "Maddi durumunuz kötüleşti. Nafaka ödeyebiliyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Chloe, 'Ne zaman paran olursa, o zaman öde' dedi. Bana baskı yapmıyor ama biz daha ölmedik. Zaten nafakasını ödüyorum.

        7

        "ESKİDEN SORUN YAPMIYORDU"

        Kısa bir süre sonra Loughnan'ın nafaka yüzünden kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Serdar Ortaç, "Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz! Sarıyer Belediyesi'ne de bir borcum birikmiş. Onu öderim, 25 bin TL ama Chloe'ye 600 bin TL kalmış... Ama ödeyeceğiz, insanlar böyle... Yapacak bir şey yok" demişti.

        8

        2019'DA BOŞANDILAR

        Serdar Ortaç, 2014'te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında tek celsede boşanmıştı.

        Ortaç, boşanmanın ardından Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ