Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP Adana milletvekili adayları kimler? İşte 2018 CHP Adana milletvekili aday listesi

        CHP Adana milletvekili adayları açıklandı. CHP, 27. dönem milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. Bölge 1. sıra adayı olurken, Abdüllatif Şener de Konya 1. sıradan aday gösterildi. CHP milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem aday gösterilmezken, Ali Şeker İstanbul 2. bölgeden aday oldu.

        Partiler dün milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti. YSK’ya gelenCHP heyeti de milletvekili listesini teslim etti. Listede tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday gösterildi.KHK ile ihraç edilen anayasa hukukçusu akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ise İstanbul 1. bölge 9.sıradayken, 1.sıraya alındı. Ayrıca CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ekibinde olduğu bilinenüç isim aday listesinde yer aldı. Halen Meclis Başkanvekili olan Yaşar Tüzün Bilecik 1. sıradan, Tanju Özcan Bolu 1.sıradan, Mehmet Göker Burdur 1.sıradan aday gösterildi. Emre Köprülü ise Tekirdağ dördüncü sırada yer bulabildi.

        CHPADANA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

        REKLAM

        CHP'nin Adana milletvekili adayları merakla bekleniyordu. YSK'ya teslim edilen listeden sonraCHPAdana milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler...

        AYHAN BARUT

        ORHAN SÜMER

        MÜZEYYEN ŞEVKİN

        BURHANETTİN BULUT

        RIZA METE

        OYA TEKİN

        OSMAN BERKE DUVAN

        ERTAN KARAOĞLU

        MUSTAFA KEMAL ÖZKAN

        BÜLENT ÖĞRÜ

        BÜLENT MARAKLI

        BERFU SALICI YAKIT

        SIDIKA HALICIOĞLU

        ONUR AKPINAR

        ÖZGÜR ULAŞ ILGIN

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ