Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP Antalya milletvekili adayları kimler? İşte 2018 CHP Antalya milletvekili aday listesi

        CHP Antalya milletvekili adayları açıklandı. CHP, 27. dönem milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. Bölge 1. sıra adayı olurken, Abdüllatif Şener de Konya 1. sıradan aday gösterildi. CHP milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem aday gösterilmezken, Ali Şeker İstanbul 2. bölgeden aday oldu.

        Partiler dün milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti. YSK’ya gelenCHP heyeti de milletvekili listesini teslim etti. Listede tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday gösterildi.KHK ile ihraç edilen anayasa hukukçusu akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ise İstanbul 1. bölge 9.sıradayken, 1.sıraya alındı. Ayrıca CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ekibinde olduğu bilinenüç isim aday listesinde yer aldı. Halen Meclis Başkanvekili olan Yaşar Tüzün Bilecik 1. sıradan, Tanju Özcan Bolu 1.sıradan, Mehmet Göker Burdur 1.sıradan aday gösterildi. Emre Köprülü ise Tekirdağ dördüncü sırada yer bulabildi.

        CHPANTALYAMİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

        REKLAM

        CHP'nin Antalya milletvekili adayları merakla bekleniyordu. YSK'ya teslim edilen listeden sonraCHP Antalya milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler...

        DENİZ BAYKAL

        ÇETİN OSMAN BUDAK

        RAFET ZEYBEK

        AYDIN ÖZER

        CAVİT ARI

        FİGEN ALBUGA ÇALIKUŞU

        SEVGİ DOĞAN

        NUSRET BAYAR

        ŞENGÜL YEŞİLDAL

        VAHAP TUNCER

        KEMAL BİLAL ÖNER

        ALİ TAKAVUT

        SİBEL GEZEN

        NAZMİ GÜNDÜZ

        ÖZLEM ŞAHİN

        İSMAİL HAKKI GÜL

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ