Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cinnet getiren baba 1 buçuk yaşındaki çocuğunu rehin aldı!

        Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 1,5 yaşındaki çocuğunu rehin alarak evini ve çocuğunu yakacağını söyleyen Halil İbrahim K., 9 saatlik çabanın ardından ikna edildi.

        DHA'nın haberine göre, olay, Yeşil Mahalle Kanal Yolu üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Halil İbrahim K.'dan ayrılan eşi 1,5 yaşındaki çocuğunu almak istedi. Halil İbrahim K. çocuğu anneye vermeyince anne de Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünden çocuğunun babasından alınarak kendisine verilmesi için yardım istedi.

        Çocuğu almak için polis ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü yetkilileri eve gitti. Bunun üzerine çocuğunu vermek istemeyen baba kendisini eve kilitleyerek çocuğu ve evi benzin dökerek yakmakla tehdit etti. Bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Baba Halil İbrahim K. polis tarafından ikna edilmeye çalışılırken, sağlık ve itfaiye ekipleri ise hazır bekledi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir 9 saat süren ikna çalışmalarının ardından babayı ikna etmeyi başardı.

        Küçük erkek bebek, kadın polislerin kucağında Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Cinnet getiren baba Halil İbrahim K. ise gözaltına alındı.

        Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ