Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çocuklar Duymasın 32. yeni bölüm fragmanı! Meltem gerçeklerin peşine düşüyor

        Çocuklar Duymasın dizisi 31. son bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicisinden tam not alan Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı merakla araştırılıyordu. İzleyicilerin merakla beklediği 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Çocuklar Duymasın 32. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        ÇOCUKLAR DUYMASIN 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

        Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşine düşer.

        Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (Tutku) tanıştırır. Karşısında Alev'i gören Meltem, şaşkına döner. Meltem, Alev'in Tutku olduğundan hem emindir hem de değil. Psikoloğu ile konuşan Meltem yaşadığı durumu ona da anlatır.

        Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünen Meltem gerçeklerin peşine düşer ve dedektif tutmaya karar verir. Peki Meltem, Alev'in Tutku olduğunu öğrenebilecek mi?

        ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem’in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bam başka bir insan oldu. Havuç’la samimi arkadaş oldu... Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi.

        REKLAM

        Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç’un arkadaşı Alev’i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ