Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'un Osmancık ilçesinde kayıp olarak aranan şahsın cesedine ulaşıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Osmancık İlçesi'ne bağlı Akören köyünde yaşayan Dursun Kalabalık'ın (68), dün sabah saatlerinde evinden ayrılarak çalı süpürgesi toplamak için araziye gitti. Akşam olduğunda evine dönmeyince yakınları bölge arama yaptılar. Arama çalışmaları sonucunda yaşlı adama ulaşamayan yakınları jandarma'ya kayıp başvurusunda bulunarak yardım talep ettiler. Yapılan kayıp başvurusunun ardından AFAD ve jandarma timleri köye gelerek arama çalışması başlattılar. İz takip köpeklerininde katıldığı arama çalışmaları sonunda Dursun Kalabalık'ın cesedine Dede deresi mevkiinde ulaşıldı.

        Yapılan otopside vücudunda darp ve cebir izi bulunamayan Kalabalık'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler