Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının ilk iftarı yapıldı.

        Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının ilk iftarını, Sungurlu Belediyesinin Atatürk Meydanı’nda kurduğu iftar çadırında yaptı. Sungurlu'da, ihtiyaç sahibi, evlerine yetişemeyen vatandaşlar , öğrenciler ve bu manevi havayı bizimle yaşamak isteyenler ; Belediyenin kurduğu iftar çadırında ilk iftarlarını yaptılar.

        Ramazan ayının ilk iftarını açan vatandaşlar, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın tüm Müslüman Alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

        İftar çadırını gezen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'de, "Ramazanımızı İnşallah bir ay boyunca bu güzelliklerle yaşayacağız. Yüce Rabbim yapmış olduğumuz ibadetlerimizi, tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, dualarımızı kabul eylesin" temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler