Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Ronaldo'nun rövaşata golü sosyal medyayı salladı! Tam 2.27 metre yükseldi! Juventus - Real Madrid maçı ÖZET İZLE - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, Juventus'u 3-0'la geçti ve yarı final öncesinde büyük bir avantaj yakaladı fakat skordan çok Cristiano Ronaldo geceye damgasını vuran isim oldu.

        2

        Attığı rövaşata golünde yerden 2.27 metre yükselip topa vuran Ronaldo, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bu gol ise sosyal medyayı da salladı. İşte Ronaldo'nun golünden sonra atılan o tweetler!

        3

        ''Messi mi Ronaldo mu sorularına Ronaldo diyorum...''

        16

        BİR İLK DAHA

        Şampiyonlar Ligi'nde 100 gol barajını aşan ilk futbolcu unvanına sahip Ronaldo (toplam 119 gol), bu maçta da fileleri havalandırarak organizasyonda üst üste 10 maçta gol atan ilk futbolcu oldu.

        17

        Bu sezon oynadığı 9 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atmayı başaran Ronaldo, geçen sezon Juventus ile oynanan final karşılaşmasında da 2 kez fileleri havalandırmıştı.

        18

        Öte yandan, çeyrek finallerde 22. golünü kaydeden Portekizli yıldız futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 14. golüne imza attı.

        19

        Karşılaşmanın rövanşı 11 Nisan Çarşamba günü TSİ 21.45'te Madrid'de oynanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ