Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 10. yeni bölüm ilk sahne... Vartolu, Vartolu değil!

        Show TV’de ekrana gelenAy YapımimzalıÇukur’un onuncu bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı tanıtım “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getiriyor. İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor.Çukur,çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla herPazartesi,Show TV’de ekrana geliyor.

        ÇUKUR'U SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇUKUR 10. BÖLÜM FRAGMANI

        Çukurbu akşam yayınlanandokuzuncubölümüyle büyük bir heyecan yaşattı. Yayınladığı ilk günden itibaren adrenalinin giderek arttığı dizinin ekrana gelen yeni bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı. Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla Selim’i şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu. Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar nefes kesti. Yaşadıkları kaçırılma olayı, Sultan ve Sena arasındaki buzları eritti. Vartolu’nun annesinin mezarına gittiği ve onunla dertleştiği sahneler izleyenlerin yüreğini sızlattı. Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu aksiyon yüklü yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı. Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde soru işareti yarattı.

        REKLAM

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil SayınveKubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveBurak Sergenyer alıyor. Dizide bu isimlereÇetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz KocatürkveDoğancan Sarıkayaeşlik ediyor.

        Çukur’un merakla beklenen onuncu bölümü 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ