Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çukur 26. bölüm 2. fragmanı: "Yamaç, Medet'i ver!"

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 26. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Vartolu, Yamaç’tan Medet’i isterken İdris, Çukur’un adamlarının Vartolu’nun yanına geçtiğini öğreniyor. Sultan ve Selim karşı karşıya gelirken, Emrah ve Güzide’nin Sena ile ilgili sözleri Yamaç’ı düşündürüyor. Deponun alev aldığı heyecan dolu tanıtımda nefes almakta zorlanan ve yere yığılan Yamaç’a neler olacağı merakla bekleniyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        Çukur 26. bölüm 2. fragmanı;

        Çukur 26. bölüm 1. fragmanı;

        REKLAM

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        ÇUKUR 26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 26. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır.

        Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

        REKLAM

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ