Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 7. yeni bölümde büyük heyecan! İdris geri dönüyor

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluştuğu Çukur dizisinde heyecan giderek büyüyor. Çukur dizisi bu akşam 7. bölüm ile ekranlara gelecek.

        ÇUKUR 7. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Çukur’un yedinci bölümünde İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır.

        Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

        Çukur 7. bölüm 2. fragmanı;

        Çukur 7. bölüm fragmanı;

        ‘Her yerde Çukur’un sembolü var’

        istanbul’un en belalı mahallesinde milyonları ekrana kilitleyen aşk üçgeni! Show TV’nin pazartesi akşamları reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur’un Celasun, Akşın ve Karaca’sı Kubilay Aka, Ece Yaşar ve İlayda Alişan’la buluştuk

        Bir yanımda Çukur’un dışına hiç çıkmamış, gözü kara delikanlısı Celasun’u canlandıran Kubilay Aka, diğer yanımda bu bıçkın delikanlıya âşık olan saf ve naif ruhlu Akşın’ı canlandıran İlayda Alişan, karşımdaysa sevgi nedir bilmeden büyüyen, kafasını Celasun’a takmış olan hırçın ve hırslı kız Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar. Show TV’nin reyting rekorları kıran Çukur dizisinin aşk üçgenindeki isimlerle Moda’da bir araya geldik, sohbet ettik. HT Pazar'dan Sema Ereren'in röportajı...

        KUBİLAY AKA

        ‘ALDATMAYI SEVMEM, O KONUDA SERTİM’

        Havalimanı yönetimi bölümü mezunusunuz. Nasıl keşfedildiniz?

        Henüz mezun değilim. Dönüm noktam menajerimin beni havalimanında keşfetmesiydi. Normalde farklı departmanda çalışıyordum. 45 dakikalığına CIP bölüme geçtim. Orada şimdiki menajerim Ufuk Ergin’le karşılaştık. Birkaç soru sordu, Instagram’dan deneme çekimine çağırdı. “Ne kaybederim” dedim.

        Çukur reyting rekorları kırıyor. Bu kadarını bekliyor muydunuz?

        Evet, ince elenmiş, sık dokunmuş bir iş. Herkes işine dört ele sarılıyor.

        Sizi en çok heyecanlandıran ne oldu?

        Karakterim. Karaktere heyecanlanmazsan bazı şeyler olmuyor. Her karakterin derinliği var. Genelde Türkiye’de başrolde bir derinlik oluyor ama burada hepsinin derinliği var.

        Büyük bir kitle tarafından izlenmek nasıl bir duygu?

        Ağır bir sorumluluk. Alnımın akıyla bir şeyler yapmam lazım.

        Sette günler nasıl geçiyor?

        Bizim sette günler dakika gibi geçiyor. Kamera arkasında biz çok eğlenceli bir ekibiz. Bizim karavanımızda kahkaha eksik olmuyor.

        Celasun’a nasıl hazırlandınız?

        Çetin Sarıkartal’dan yardım alıyorum. Aynı zamanda dizide de oynuyor ve oyuncu koçumuz. Bölümler ilerledikçe kendimden bir şeyler katmaya başladım. Celasun, öfkeli bir karakter ama merhametli ve zeki.

        Ortak özellikleriniz var mı Celasun’la?

        Zekâsı ve öfkemiz. Saman alevi gibi değil de karşı tarafı tartan bir öfke.

        Sete ruh haliniz yansır mı?

        Psikolojimizi sete yansıtırsak ne iş çekilebilir.ne karaktere girilebilir. Karavana girdiğimizde her şeyi geride bırakıp güler yüzlü oluyoruz.

        Aşk üçgenine dönelim. Kubilay Celasun’un yerinde olsa ne yapardı?

        Kubilay ikisiyle de bir şey yaşamaz, kızların kendi aralarındaki problemi halletmelerini beklerdi. Karaca’yla yakınlaşmazdı. Ben hiçbir zaman aldatmayı sevmem, o konuda sertimdir.

        Eleştirilerini dinlediğiniz kim var?

        Önemli sahnelerden önce Halit Ergenç’ten yardım isterim. En büyük hocam...

        Çukur hayatınızda ne değiştirdi?

        Daha önce de dizide oynadım ama böyle bir ilgi olmadı. Her yerde sembollerini görüyoruz. Her yerde Çukur var! İlgiden motive oluyoruz.

        Sokakta tepkiler nasıl?

        Geçen çekimde midye dolmacı “Gel sana midye vereyim” dedi. İnsanlar bizi gördüklerine seviniyorlar.

        Yıllar sonra “Çukur” dendiğinde aklınızda ne belirecek?

        Başarı, güzel bir set.

        Dizinin takipçilerine söylemek istediğiniz bir şey?

        Sevsinler. Önce kendilerini sevsinler, sonra dışarıdaki insanları sevsinler. Sevmek önemli.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ