Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 8. bölüm fragmanı: Sena'dan Sultan'a sert tepki! Çukur'un yeni bölümünde neler olacak?

        SHOW TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen dizi Çukur'un 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki gelişmeler, izleyicilerde büyük merak uyandırdı. İşte Çukur 8. bölüm fragmanı ve detaylar...

        ÇUKUR 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un sekizinci bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. İdris’in “Burası Çukur kızım. Biz de Koçovalı ailesiyiz, kocan da bu ailenin başı!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırıyor.

        ÇUKUR'DA, SULTAN SENA'NIN SERT TEPKİSİYLE KARŞLAŞIYOR

        Öfkeyle Ayşe’nin kıyafetlerine müdahale eden, sonrasında Sena’nın odasına girmek isteyen Sultan, Sena’nın sert tepkisiyle neye uğradığını şaşırıyor. Vartolu yeni planlar için yola çıkarken, Yamaç’ın isyanı akıllarda büyük bir soru işareti yaratıyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        ÇUKUR 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen yedinci bölümünde;

        Yamaç’ın ihbarıyla polis oyuncakçıya baskın yaptı. Yapılan baskınla Çukur’un hazırlıksız olduğunu gösteren Yamaç, bir yandan da Emmi ve Paşa’yı takip ettirdi. Vartolu-Yamaç atışmasını sıkça gördüğümüz bölümde Yamaç, mahallenin eski haline dönmesi için mahalleliyi uyardı.

        ÇUKUR'U SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇUKUR'DA İDRİS COŞKUYLA KARŞILANDI

        Yamaç, kusursuz planıyla da Vartolu’nun uyuşturucu sevkiyatını önledi. Sena, Yamaç’ı ilk defa sahneye çıktığı mekana götürerek, Yamaç’ın eski anılarını canlandırdı. Meke ve Celasun’un birbirine silah çektiği sahne nefesleri kesti. Yamaç, baba mesleğini devralarak Sena’yla birlikte pazar tezgahının başına geçerken, uzun zaman sonra mahalleye inen İdris’i halk coşkuyla karşıladı.

        REKLAM

        Mahallede Mihriban türküsünün çaldığını duyan Vartolu’nun tepkisi sert oldu. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını buldu. Vartolu’nun bu kadar canını sıkan türkü, “Mihriban kim?” sorusunu akla getirdi.

        ÇUKUR DİZİSİ 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu ise Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal'ın rol aldığı Çukur, yeni bölümüyle 11 Aralık Pazartesi saat 20.00’de ShowTV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

        ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

        Aras Bulut İynemli

        Dilan Çiçek Deniz

        Mustafa Üstündağ

        Erkan Kolçak Köstendil

        Öner Erkan

        Rıza Kocaoğlu

        Nebil Sayın

        Kubilay Aka

        Ercan Kesal

        Perihan Savaş

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ