Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çukur oyuncuları - Çukur oyuncu kadrosunda kimler var?
        1

        Çukur dizisi, oyuncu kadrosuyla da izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Usta oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri her hafta Pazartesi akşamları ekran başına kilitleyen Çukur dizisinde İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un hikayesi anlatılmaktadır. İşte Çukur oyuncu kadrosu ve detaylar...

        2

        ARAS BULUT İYNEMLİ - YAMAÇ KOÇOVALI KARAKTERİ

        Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

        3

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ - SENA KOÇOVALI KARAKTERİ

        Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.

        4

        ERCAN KESAL - İDRİS KOÇOVALI KARAKTERİ

        Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir.

        5

        PERİHAN SAVAŞ - SULTAN KOÇOVALI KARAKTERİ

        İdris’in eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar.

        6

        ÖNER ERKAN - SELİM KOÇOVALI KARAKTERİ

        İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez.

        7

        ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL - VARTOLU KARAKTERİ

        Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

        8

        RIZA KOCAOĞLU - ALİÇO KARAKTERİ

        İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.

        9

        BURAK SERGEN - BEYEFENDİ KARAKTERİ (BAYKAL)

        Yamaç ile Vartolu arasındaki hesaplaşmanın arabulucularından olan Baykal, aynı zamanda gizemli biridir. Rengini belli etmez ve kimseyi çok yakınına sokmaz. Kontrolü elinde tutmak ve başarılı olmak onun için her şeyden önce gelir.

        10

        NEBİL SAYIN - MUHİTTİN KARAKTERİ

        Mahallenin berberi. Racon bilir, delikanlıdır. Çukur’un suç dünyasına bulaşmamış, insanlara zarar vermekten çekindiği için o işlerden uzak durmuştur. Tabiatında şiddet yoktur.

        11

        KUBİLAY AKA - CELASUN KARAKTERİ

        Çukur’un dışına hiç çıkmamış, yakışıklı ve öfkeli bir delikanlıdır. Gençliği ve toyluğu ile öfkesi birleşince yanlış yollara sapar. Düzene karşı olan Celasun, asi davranışlarıyla hayatını zora sokar.

        12

        ALPEREN DUYMAZ - KOMİSER EMRAH KARAKTERİ

        13

        AHMET TANSU TAŞANLAR - AVUKAT NAZIM KARAKTERİ

        Vartolu ile Selim arasındaki anlaşmanın sağlayıcısıdır. İkili arasında adaleti sağlamaya çalışıyor gözükse de Selim için tehlike teşkil eder. Geçmişi sisin ardında kalan Nazım, dersine sağlam çalışan ve güçlü deliller elde eden bir avukattır.

        14

        ÇETİN SARIKARTAL - PAŞA KARAKTERİ

        Emmi ile birlikte İdris Koçovalı’nın gözü kapalı güvendiği adamlarındandır. Yamaç’ın da akıl danıştığı Paşa, İdris’in 35 yıllık iş ortağıdır. Yüksek bir ticari zekâya sahiptir ve Koçovalı ailesinin silah işlerini kontrol eder. Kavgalarda da hep en öndedir.

        15

        KADİR ÇERMİK - EMMİ KARAKTERİ

        Paşa ile birlikte İdris Koçovalı’nın en güvendiği adamlarının başında gelir. Çukur’a İdris’ten sonra yerleşen ikinci kişidir. Zeki ve ağırbaşlıdır ama gerektiğinde şiddet de uygulayabilir. İnsan ilişkileri kuvvetli olan Emmi, stratejik davranabilen bir yapıya sahiptir.

        16

        İREM ALTUĞ - AYŞE KARAKTERİ

        Selim’in eşi ve Karaca’nın annesi olan Ayşe, Koçovalı Ailesi’nin hırslı ve kurnaz gelinidir. Sultan’ın kurallarına harfiyen uyuyor gibi gözükse de aslında gözü onun tahtındadır. Evdeki diğer kadınlar ondan hoşlanmaz ama tehlikeli olduğu için de kendisine bulaşmazlar.

        17

        ZEYNEP KUMRAL - NEDRET KARAKTERİ

        Vartolu’nun adamlarının kurşunlarına hedef olan Kahraman’ın eşi, Akşın ve Acar’ın annesidir. Ağzını bıçak açmaz, iyi niyetlidir. Aynı zamanda çok iyi bir anne olan Nedret, Sultan’ın boyunduruğu altında yaşamaktan şikayetçi değildir.

        18

        BONCUK YILMAZ - SAADET KARAKTERİ

        Yıllar önce yaşadığı kaybın ardından Koçovalı Ailesi ona kol kanat germiş ve ikinci ailesi olmuştur. Uzun yıllardır Koçovalı Ailesi’nin yardımcılığını yapar. Evde olan biten her şeyden haberdardır ama sır küpü gibidir. Yıllar sonra çocukluk aşkı Vartolu ile karşılaşır.

        19

        CEM USLU - METİN KARAKTERİ

        Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi’ne sadıktır. Doğduğu günden bu yana Çukur’un dışındaki dünyaya adım atmamıştır. Zekası, hazinesidir.

        20

        UĞUR YILDIRAN - KEMAL KARAKTERİ

        Kardeşi Metin gibi Koçovalı Ailesi için gözünü kırpmadan canını feda edebilir. Doğma büyüme Çukurlu olan Kemal, rakiplerini gücüyle korkutur.

        21

        AYTAÇ UŞUN - MEKE KARAKTERİ

        Berber Muhittin’in oğlu olan Meke, deyim yerindeyse Çukur’un deli fişeğidir. Koçovalı Ailesi’ne son derece sadık, ekmeğinin peşinde, gözü tok bir genç adamdır.

        22

        ELİF DOĞAN - HANDE KARAKTERİ

        Genç bir gazetecidir. İdris’in unutamadığı eski sevgilisi Meliha’ya olan benzerliğiyle, geçmişin tozlu sayfalarının aralanmasına neden olur. Günler geçtikçe Aliço ile aralarında bir bağ oluşacaktır.

        23

        İLAYDA ALİŞAN - AKŞIN KARAKTERİ

        Kahraman ve Nedret’in lise çağındaki kızları. Güzelliğinin ardından saf ve naif bir ruha, melek gibi iyi bir kalbe sahip. Mahallenin bıçkın delikanlılarından Celasun’a âşık olan Akşın, babasının ani ölümünü üzerinden atamamıştır.

        24

        ECE YAŞAR - KARACA KARAKTERİ

        Selim ve Ayşe’nin küçük kızları. Ortalığı karıştırmayı sever. Babası ise onunla çok ilgilenmez. İnsanların zayıf yönlerini çok çabuk anlar. Kuzeninin sevgilisi Celasun'a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapacaktır.

        25

        MUSTAFA KIRANTEPE - MEDET KARAKTERİ

        Vartolu’nun has adamı. Uzun yıllardır Vartolu için çalışmaktadır ve ona en yakın olan kişidir. “Ağzı var, dili yok” gibi gözükse de bu duruşu, Vartolu’ya olan saygısından ve konuşmasa bile Vartolu’nun kendisini anlayacağına olan güveninden kaynaklanır.

        26

        DOĞAN SARIKAYA - ACAR KARAKTERİ

        Kahraman ve Nedret’in küçük çocukları. Ailenin en zekisi. Babasının kaybı onu öfkeli ve endişeli bir çocuğa dönüştürür. Yaşı küçük olsa da doğruları fark eder ve bunları yüksek sesle paylaşmaktan da çekinmez.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ