Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi'nin ardından Gümüşhane Valiliği ile Gümüşhane Belediyesi'ni ziyaret etti.

        AA'nın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, Trabzon'a hareket etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan helikopter, Trabzon Havalimanı'nda yetkililer tarafından karşılandı. Erdoğan, daha sonra karayoluyla Eren Bülbül'ün ailesinin yaşadığı Maçka ilçesinin Merkez Mahallesi'ne bağlı Hacı Osmanoğlu Sokak'a geldi.

        "BİZİ ÇOK MUTLU ETTİLER"

        İHA'nın haberine göre; şehit annesi Ayşe Bülbül, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Bize daha önce söz vermişti geleceğine dair. Sağolsunlar geldiler. Bizim her zaman yanımızdalar. Bizi çok mutlu ettiler. Yaza doğru tekrar geleceğini ve Eren’in mezarına çıkacağını söyledi” dedi.

        "AYNI ANNEMİN SÜTLACI GİBİ OLMUŞ"

        Eren’in ağabeylerinden Arif Bülbül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyarette Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan da yer aldı. Erdoğan çiftine ailenin Hamsiköy sütlacı ve kuymak ikram ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sütlaç için “Aynı annemin sütlacı gibi olmuş” ifadesini kullandığı öğrenildi.

        REKLAM

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret ederek burada dua etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ