Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Cüneyt Çakır’da yine düşmanlık VAR! Son Dakika Spor Haberleri - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa, deplasmandaÇaykur Rizespor'u tarihi bir geri dönüşe imza atarak 3-2'lik skorla yendi... Mücadeleye ise Cüneyt Çakır'ın skandal kararı damga vurdu! Kasımpaşadüşmanlığına devam eden Çakır, Çaykur Rizespor'un ofsayttan attığı ilk golde VAR'a başvurmasına rağmen, skandal bir karara imza attı.

        Savunma arkasına atılan topla RizesporluSamudio, topla buluştuğu anda ofsaytta bulunurken, Kasımpaşa ceza sahasına girerekfileleri havalandırdı. Ofsayt itirazları üzerine mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır, Video Yardımcı Hakem'a başvurdu. Görüntülerde Rizesporlu oyuncunun net bir şekilde ofsaytta olmasına rağmen, Çakır kararını değiştirmedi ve bir rezalate daha imza attı.

        REKLAM

        Geçen sezon Kasımpaşa aleyhine birçok hata yapan Çakır, bu sezon da düşmanlığa devam etti.

        Cüneyt Çakır, Süper Kupa'da oynanan Akhisarspor - Galatasaray maçında da VAR'a başvrumuş ancak skandal bir karara imza atmıştı. Galatasaray - Akhisarspor maçının 43. dakikasında Garry Rodrigues, Dany Nounkeu'nun pozisyonunda yerde kalırken Çakır pozisyonu sarı kart olarak değerlendirmişti. Yoğun itirazlar sonrasında VAR'a başvuran Çakır, kararını değiştirmemiş ve Dany bu pozisyonu sarı kartla atlatmıştı. Çakır'ın bu kararı sonraki günlerde futbol gündemine damga vurmuş ve birçok hakem otoritesi, pozisyonun kırmızı kart olduğunu, Çakır'ın hata yaptığını dile getirmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ