Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Demba Ba'nın gözü Trabzonspor maçında - Futbol Haberleri

        Göztepe'nin sezon sonuna kadar kadrosuna dahil ettiği Senegalli forvet Demba Ba, bir an önce forma giymek istediğini söyledi.

        Demba Ba, Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sevdiği Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu, fiziksel olarak iyi durumda bulunduğunu kaydetti.

        Kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Demba Ba, şöyle konuştu:

        "Şu anki hedefim en iyisini vermek. Shanghai Shenhua'da bazı hazırlık maçları oynadım. Bunun dışında 1,5 senedir çok fazla oynama şansı bulamadım. Bir an önce lige başlayıp, tekrar gollerimle buluşmak ve Göztepe'ye her şeyimi vermek istiyorum."

        Demba Ba, Göztepe-Kayserispor maçını takip ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Çok ateşli bir taraftar var. Bu beni çok mutlu etti." dedi.

        REKLAM

        Süper Lig'de 5 Şubat Pazartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçına kadar hem taktiksel yapıya hem de arkadaşlarına alışmak için yeteri kadar bir süre olduğunu kaydeden Demba Ba, "O yüzden hazır olabileceğimi düşünüyorum. İnşallah Trabzonspor maçında şans bulabilirim ve elimden gelen en iyisini yaparım." değerlendirmesinde bulundu.

        Süper Lig'de ilk 4 sırada yer alan İstanbul takımlarının çok iyi bir sezon geçirdiğini dile getiren Demba Ba, "Uzun bir yol var önlerinde, zor bir yarış geçecek. Henüz hiçbir şey belli değil. Tabii ki aralarından birini seçmem gerekirse herkes hangi takımı seçeceğimi iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

        Brezilya temsilcisi Gremio'dan kadroya dahil edilen savunma oyuncusu Wallace Reis de Gaziantepspor'dan sonra Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Göztepe olarak hedeflerimizi gerçekleştirip, ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız." diye konuştu.

        Göztepe'nin genç transferi Kerem Atakan Kesgin de Göztepe'ye gelerek çok doğru bir karar verdiğini, bundan sonra da takım ve kendisi için elinden geleni yapacağını belirtti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ