Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın, Hande Yener fanlarına isyan etti, Hande Yener'in fanları Demet Akalın'ı çıldırttı

        Geride bıraktığımız akşama damga vuran magazin olaylarından biri hiç şüphesiz Hande Yener ve Seren Serengil arasındaki mesaj trafiği oldu. Hande Yener’in albümünün birinci olduğuna dair ortaya konulan sonuçları doğru bulmadığını söyleyen Seren Serengil’e onun çıplak fotoğraflarını paylaşarak cevap veren Hande Yener karşılığında hiç beklemediği bir yanıt aldı.

        Seren Serengil sosyal medya hesabından paylaştığı video üzerinden Hande Yener’in uyuşturucu kullandığını ima etti. İkilinin arasındaki bu sert polemik sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

        DEMET AKALIN’A MESAJ YAĞDI

        Söz konusu Hande Yener olunca, onunla yıllardır polemik içinde olan Demet Akalın her ne kadar istemese de kendisini konunun içinde buldu. Özellikle tartışmanın kızıştığı saatlerde Hande Yener’in fanları tarafından taciz mesajlarıyla karşılaşan Demet Akalın bu mesajlar tam da kızı Hira’nın hastalığıyla ilgilendiği saatlerde gelince sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.

        REKLAM

        Akalın konunun içine çekilmek istemediğini twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: 41 derece ateşi gördü çocuğum gelmiş birinin fanları yazmış da durmuş! Nasıl insanlarsınız siz ya! Hastane acildeyim ben be yeter! bi defolun

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ