Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Deniz Baykal'ın son durumu - Deniz Baykal'ın tedavisinde 11. gün

        Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ndeki tedavisinin 11. gününe girildi. Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin olumlu gelişmelerin yaşandığı belirtiliyor. Solunumunun artık tamamen kendisine ait olduğu belirtilen Baykal'ın komadan çıkış bulguları verdiği de gelen bilgiler arasında.

        Habertürk TV'den Pınar Tatlıbaş'ın aktardığına göre; Baykal'ın yoğun bakım sürecinin günler ve haftalar alabileceği belirtiliyor.

        Deniz Baykal travma yaşamaması için tedavi sürecinde sık sık uyandırılıp uyutuluyor. Baykal beyninde oluşan ödem ve kanamaya bağlı artan basıncın düşürülmesi için 3 kez operasyon geçirmişti.

        BOZDAĞ'DAN ZİYARET

        REKLAM

        Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altında bulunan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

        İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Deniz Baykal'ı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş tarafından karşılandı.

        Bozdağ'a, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.

        Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal Ataman ve oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal ile de bir süre görüşen Bozdağ, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ