Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'deki uyuşturucu operasyonunda biri kadın 4 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucuyu kentte sattığı ileri sürülen 7 kişilik grubu takibe aldı.

        Teknik ve fiziki çalışmanın ardından 8 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda biri kadın 4 zanlı yakalandı.

        Zanlıların evlerindeki aramalarda, çok sayıda sahte evrak, uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler, bir kilogram metamfetamin, 15 gram eroin, iki ruhsatsız tabanca ve bir hassas terazi ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.D, K.K, H.G. ve İ.D, "organize suç örgütü kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

        Öte yandan temin ettiği uyuşturucuyu torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına sattığı iddia edilen eski astsubay R.D'nin, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan TSK'den ihraç edildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler