Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araçtaki çantaların içerisine gizlenmiş halde ünlü markaların taklitleri olan bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlileri kente faturasız olarak taklit gözlüklerin getirileceğini bilgisini alarak harekete geçti. Şahsı tespit eden ekipler ardından şehirlerarası otogar civarında gerekli güvenlik önlemlerini alarak şüphelinin bulunduğu aracı durdurdu. Ardından araç içerisinde arama yapan ekipler aracın bagaj kısmında ve aracın arka koltuğundan spor çantaları içerisinde bulunan kutularda değişik marka ve modellerde toplam bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirdi.

        Operasyonda 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler