Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına uyuşturucu satışı yaptırdığı iddia edilen ve ordudan astsubayken atılan “Komutan” kod adlı şahıs liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyon sonrası adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

        İstanbul’dan Denizli’ye uyuşturucu madde getirilerek satıldığı istihbaratını alan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 kişiden oluştuğu tespit edilen suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Ekipler şüphelileri 6 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı. Ekipler takibin ardından operasyon için 15 Mayıs'ta düğmeye basarak kentteki 8 adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. Baskınlarda örgüt lideri “Komutan” kod adlı R.D., İ.D., H.G. ve K.K. gözaltına alındı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılar savcılık sorgusunun ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler