Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Toto Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyon olması ile Denizli’deki sarıkırmızılılar sokaklara döküldü. Vatandaşlar uzun araç konvoyları oluşturup ellerinde bayraklar ile şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

        Galatasaray, Göztepe ile oynadığı Süper Toto Süper Lig’in son haftasındaki karşılaşmayı 10 yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmanın bitmesi ile Denizli’de yaşayan sarı kırmızılılar ise kutlama yapmak için soluğu sokakta aldı. Vatandaşlar Gazi Bulvarı başta olmak üzere kentin en işlek caddelerinde araç konvoyları oluşturarak şampiyonluk turu attılar. Ardından Çınar Meydanı’nda bir araya gelen sarı kırmızılı taraftarlar yaktıkları meşaleler ve marşlar ile şampiyonluk gösterisi yaptılar. Kutlamalara gençler ile birlikte kadın ve çocuklarında yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

        Kutlamalar esnasında çok sayıda poliste görev yaparak her hangi bir olumsuz duruma izin vermedi.

        Öte yandan, kutlamalar akşam geç saatlere kadar devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler