Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de hayvan sever vatandaşlar iftar saatinde sokak hayvanlarını besliyor.

        Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği üyesi Can Güllübaş her gün akşam sokak hayvanlarını yemliyor. Yem dağıtımına, mesai bitiminden sonra başlayan Güllübaş, iftar saatine kadar sokak hayvanlarını doyurmak için çalışıyor. Derneğin gönüllerden temin ettiği mamaları günlük olarak belli mahallelerde muhtelif yerlere bırakan Can Güllübaş hayvanların günlük ve düzenli olarak beslendiği için çöpleri dağıtmadığını ve saldırgan hareketler yapmadığını belirtti.

        Hayvanları Koruma Derneği başkanı Mine Orhan gönüllülerden topladıkları mamaları dernek üyeleri ve gönüllüler tarafından mahallelerde belli noktalarda sokak hayvanlarına dağıtıldığını belirterek “Hayvan sever gönüllülerden aldığımız bağış mamaları hem barınaktaki hayvanlara hem de sokakta yaşayan dostlarımıza dağıtıyoruz. Sokaktaki dağıtımlarda Can arkadaşımız büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek herkesin evinde yemek yediği, iftar yaptığı saatlere kadar mama dağıtımı yapıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler