Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çivril Belediyesi ile Akdağ İzcilik ve Doğa Kulubü’nün (AKİDAK) birlikte organize ettiği “İkinci Çivril Bisiklet Festivali” 29 Haziran1 Temmuz arasında bisiklet severler ile buluşacak.

        Çivril Belediyesi ve AKİDAK’ın işbirliği ile 29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan “İkinci Çivril Bisiklet Festivali” yaklaşık 300 kişinin katılımı ile bisiklet severler ile buluşacak. 29 Haziran’da başlayacak olan Festivali’nin birinci günü bisiklet severler yeşilin ve mavinin buluştuğu Işıklı Gölü çevresi ile Akdağ Kocayayla mevkisinde 77 kilometrelik mesafeyi kat edecek. Festivalin ikinci gününde ise yine ilçeye yakın Işıklı Gölü çevresinde 56 kilometrelik bisiklet turu yapılacak. Festivalin bisiklet sevdalılarını Çivril’in güzellikleriyle doğasıyla, kültürüyle buluşturacağını belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, yurdun dört bir yanından gelen bisikletçilerin 2 gün boyunca Çivril’i gölünden dağına, tarihi yerlerden coğrafi güzelliklerine kadar her yönüyle daha da yakından tanıyacağını kaydetti. Festivalin bisiklet kullanımının yaygınlaşması adına faydalı bir çalışma olduğunu ifade eden Güven, “Bisiklet günlük yaşantımızda kullandığımız bir ulaşım aracı haline gelmesi, yaşadığımız çevreye, doğaya, insan ve toplum sağlığına önemli bir katkı sağlıyor. Bisiklet sürmek hemen hemen her yaşa uygun ve kaliteli bir spor” dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler