Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Diane Kruger hak ettiği saygıyı nihayet kazanıyor

        Daha önceleri Duvara Karşı, Yaşamın Kıyısında ve Aşka Ruhunu Kat filmleriyle tanıdığımız Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın, son filmi In The Fade'in başrol oyuncusu Diane Kruger hakkında konuştu. In The Fade filminde kocasını ve oğlunu terör saldırısında kaybeden bir kadını canlandıran oyuncu, bu performansıyla Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

        National Treasure filminde ilk kez Diane Kruger'ı izlediğini söyleyen yönetmen Fatih Akın, o tarz filmleri sevmemesine rağmen kendisinin dikkatini çektiğini belirtti. Daha sonra onu Inglorious Basterds filmindeki küçük rolüne rağmen izlediğini belirten Fatih Akın, buradaki performansıyla da kendisini etkilediğini söyledi..

        Konuşmanın içerisinde nasıl tanıştıklarına değinen Fatih Akın: "2012'de çektiğim Cennetteki Çöplük belgeseli için Cannes'da küçük bir parti verdiğim akşam Diane, o yıl festival jürisinde olmasına rağmen, kendisiyle tanışmak ve çalışmak istediğini söylemek için yanıma geldi" dedi.

        Fatih Akın Diane Kruger hakkında ayrıca: " Ana akım filmlerini sevmesem de Diane'in kötü bir performans sergilediğini hiç görmedim. Almanya'daki pek çok insanın onun gerçek bir oyuncu olmadığı yönündeki ön yargılarına katılmıyorum. Nedense onun ALmanya'da böyle tuhaf bir imajı vardı ama Cannes jürisi onu onurlandırdı ve saygı duyulan bir oyuncu olduğunu kanıtladı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ