Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat'tan Cocu ve Ali Koç yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin yeni hocası Phillip Cocu’ya tam destek geldi... Sarı-Lacivertliler’in eski teknik direktörü Dick Advocaat, Ajansspor’a yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin Cocu’yu seçmesinin doğru bir tercih olduğunu söyledi...

        2

        Advocaat’ın açıklamaları şöyle: “Phillip Cocu mükemmel bir teknik direktör. Son 4-5 yıldır PSV’yi çalıştırıyor ve üç şampiyonluk elde etti."

        3

        "Bu bile tek başına onun ne kadar değerli bir antrenör olduğunu gösteriyor. Üstelik o gerçekten harika bir futbolcuydu. Şu anda ise bence çok iyi bir teknik direktör oldu.”

        4

        "HER TEKNİK DİREKTÖR İÇİN ZOR"

        “Türkiye’de büyük takımlarda çalışmak sadece yabancı antrenörler için değil, her teknik direktör için zordur. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan bahsediyoruz. Her zaman şampiyonluk istiyorlar.”

        5

        "PEK ÇOK SEÇENEK VARDI"

        “Bence Fenerbahçe’deki yeni yönetim Cocu’yu alarak doğru bir tercih yaptı. Pek çok seçenek üzerinde düşündüklerini biliyorum. Ama bence doğru olanı seçtiler."

        6

        "Cocu’yu çok severim. Antrenörlüğüne de güvenirim. Mental olarak güçlü, futbolun güzelliklerini ortaya çıkartabilecek bir futbol anlayışına sahip. Umudum F.Bahçe’de çok ama çok başarılı olmasıdır.”

        7

        "Umarım Cocu, istediği transferleri yapabilir. Bu çok önemli, en azından belli bazı temel pozisyonlar için. Ben Fenerbahçe’ye geldiğimde UEFA’nın koymuş olduğu bir sınırlandırma vardı."

        8

        "O dönemki başkan transferde bize istediğimiz bütçeyi veremedi. Umarım Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç, Cocu’ya ihtiyaç duyduğu transfer bütçesini sağlar.”

        9

        "ALİ KOÇ İYİ BİR BAŞKAN DAHA İYİ OLACAK"

        “Bence Ali Koç iyi bir başkan, daha da iyi olacaktır. Fakat bir önceki başkan da iyiydi. 19 yılı aşkın bir süre kulübü yönetti. Bu kadar büyük kulübü bu denli uzun süre yönetebilmek başarıdır."