Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Soydan: Ben de Gaziosmanpaşa çocuğuydum

        Geçen günlerde metroya bindiğini sosyal medyadan duyurma gereği duyan manken Didem Soydan, "Ben de metroya biniyorum" demişti.

        Metro macerasını yeniden story çekerekyaşadıklarını "Metro hayat kurtardı, 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku, bayağı bi' yordu!" sözleriyle özetlemişti.

        "AH BE ÇOMAR PRENSES"

        Ardından bir takipçisi ise paylaşımına tepki gösterince Didem Soydan kendisini eleştiren takipçisine, “Fikir sahibi olmadıkları insanlar hakkında böyle atıp tutuyorlar ya hani! Metrodan önce( ki Sultangazi, metronun en son geldiği yerlerden biridir ben o hatta senelerce minibüste gittim geldim liseme ,üniversiteme ) ah be çomar pirenses ah ya...'' yanıtını verdi.

        REKLAM

        "G.O PAŞA ÇOCUKLARI BU FOTOĞRAF ALTINDA TOPLANIYORUZ"

        Cevabını belgeleme ihtiyacı duyan güzel oyuncu son olarak Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi'nde öğrenciyken kullandığı indirim kartını Twitter hesabından paylaştı.

        Paylaşımına ise, “G.o paşa çocukları bu fotoğraf altında toplanıyoruz. Toplu taşıma bakanlığına adaylığımı koymak istiyorum. Kazandığım an duraklara sabun, deodorant, portatif duş... hepsini yaptıracağım” notunu düştü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ