Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diriliş Ertuğrul oyuncuları ve karakterleri! (Diriliş Ertuğrul'da kimler var?)
        1

        Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı Diriliş Ertuğrul, 4 sezondur ekrana gelmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul hayranları oyuncu kadrosundaki isimleri merak ediyorlar. Peki Diriliş Ertuğrul dizisinde hangi oyuncular vardır? İşte Diriliş Ertuğrul'Un oyuncuları...

        Çağdaş Onur Öztürk

        VASİLİUS

        2

        Mehmet Cerrahoğlu

        CAZGIR

        Simon'un hizmetkarı.

        3

        Mehmet Pala

        KUTLUCA

        7

        Fırat Topkorur

        TÜCCAR HASAN

        Ticaret alanında söz sahibi olan Hasan, Hanlı Pazarın en zengin tüccarlarındandır.

        8

        Osman Albayrak

        BATUHAN

        Korkusuz, acımasız bir adamdır. Ural’ın yardımcısıdır. Özellikle Ural Bey’e sonuna kadar sadık bir savaşçıdır.

        9

        Cem Uçan

        ALİYAR

        Candar Bey’in küçük oğlu olan Aliyar ilim erbabı olan biridir. Çağın tüm ilimlerine haizdir. Güvenilir ve asalet sahibi olması sayesinde çevredeki herkes tarafından saygıyla karşılanır.

        10

        Kürşat Alnıaçık

        URAL BEY

        Ural Bey, Candar Bey’in büyük oğludur. Bozkırın kalbinde yetişmiş, bir savaşçıdır. Çavdar obasının baş alpıdır. Savaş ve vahşet onun iliklerine işlemiştir.

        11

        Erden Alkan

        CANDAR BEY

        Çavdaroğlu Obasının Beyi Olan Candar Bey, Bozkırın Siyaset Ocağında Pişmiş Aslen Tatar Olan Bir Türkmen Beyidir. Çağın Siyasi Ve Askeri Bilgi Birikimine Sahiptir. Aileye Ve Obaya Mutlak Hâkim Olan Candar Bey Sert Bir Adamdır. İşlerini Demir Yumrukla Yürüten Candar Bey’İn Başarısızlığa Tahammülü Yoktur.

        12

        Cavit Çetin GÜNER

        DOĞAN BEY

        İsmiyle Müsemmadır. İyi Bir İz Sürücüdür. İklimi, Araziyi, Bitkiyi Ve Coğrafyayı Tanır. Doğan Alp, Nice Zorlu Şartlarda Bir Çözüm Bulma Yeteneğine Sahiptir. Ertuğrul’Un Can Yoldaşı Ve En Güvendiği Alpları Arasındadır. Kendisine Verilen Görevi Ne Pahasına Olursa Olsun Yapacak Kadar Cesur, Bu Görevde Canını Verecek Kadar Fedakâr Ve Büyük Çarpışmalardan Sağ Çıkabilecek Kadar İyi Bir Dövüşçüdür. Mizah Yönü Kuvvetlidir. Bu, Ona Diğer Alplar Arasında Farklı Bir Yer Kazandırır. Sevilen Ve Güvenilen Bir Alptır.

        25

        Batuhan Karacakaya

        DÜNDAR

        Ertuğrul’un küçük kardeşidir. Abisine inancı tamdır.

        26

        Gülsim Ali İlhan

        ASLIHAN

        Aslıhan, Candar Bey’in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Kibar, naif ancak bu yapısından beklenmeyecek derecede iyi savaşçıdır.

        27

        Ayberk Pekcan

        ARTUK BEY

        Kayı obasındaki en ahlaklı ve faziletli beyidir. Tıp alanındaki ustalığı ve eğitimi onu akıl danışılan saygın biri yapar. Artuk her zaman sadık ve cesur biri olmuştur.

        28

        Burak Hakkı

        ALADDİN

        29

        Cemal Hünal

        ARES

        30

        Nurettin SÖNMEZ

        BAMSI BEYREK

        Kayı Gençleri İçerisinde İyi Derece Kılıç Kullanan Bir Yiğittir. İri Cüssesi Ve Cesareti Onu Zorlu Dövüşlerde Ön Plana Çıkarır. Onun Bu Korkutucu Görüntüsü Altında İse İyi Bir Kalbi Vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey’E Koşulsuz Bir Sadakatle Bağlıdır. Kayı Obasının Ve Ertuğrul Bey’İn Vazgeçilmez Alpları Arasında Olan Bamsı, Çift Kılıçla Savaşabilen Korkusuz Bir Alptır. Fakat En Gergin Durumlarda Dahi Saflığı İle Sempati Kazanabilir…

        31

        Cengiz COŞKUN

        TURGUT ALP

        Ertuğrul Bey’İn En İyi Dövüşen Alplarından Biridir. Zeki, Sabırlı Ve Ketum Bir Yapıya Sahiptir. Güçlü Ve Mücadeleci Yapısı Ona Dövüşlerde Avantaj Sağlar. Dövüşler De Balta Kullanması, Onu Diğer Alplardan Ayıran Bir Özellik Olduğu Kadar, Düşmanları İçin De Bir Korku Kaynağıdır. Turgut Alp, Namı Diyara Yayılmış, Sadakati Ve Yetenekleriyle İnsanların Takdirini Kazanmış Değerli Bir Savaşçıdır.

        32

        Hülya DARCAN

        HAYME ANA

        Boy Veren Ve Kayı’Yı Bir Arada Tutan Mayadır Hayme Ana. Hayme, Oğlu Ertuğrul’Un Yolculuğunda, Ona Dualarıyla Eşlik Eden Eli Öpülesi Kadındır. Ertuğrul’A Canı Gönülden İnanan Hayme Ana, Tehlike Anlarında Önemli Kararların Verilmesinde Etkin Rol Oynayacaktır. İdareci Yönü Sayesinde Meydana Gelen Her Türlü Ayrışmayı Engelleyebilir. Sabırlı Ve Kanaatkâr Yapısıyla Türk Kadınının Yaşayan Örneğidir. Obanın Selameti Ve Evlatlarının İyiliği İçin Eline Kılıç Almaktan Da Çekinmeyen Hayme Ana, Beylerin Yokluğunda Obayı Yönetebilecek Kadar Siyasi Ve İdari Bir Zekâya Sahiptir.

        33

        Esra BİLGİÇ

        HALİME HATUN

        Kaçak bir Türkmen şehzadesinin dünya güzeli kızıdır. Selçuklu sarayında yetişmiştir. Fedakar, anlayışlı ve vakur bir kız olan Halime, sabrı ve zekasıyla birçok problemin üstesinden gelir. Liyakatlı ve çalışkan olması en belirgin özellikleri arasındadır. Yardımsever ve paylaşımcı yapısı ona her ortamda dost ve düşmanlar kazandırır.

        34

        Engin Altan DÜZYATAN

        ERTUĞRUL BEY

        Süleyman Şah’In İkinci Evladı Olan Ertuğrul, Kahramanlara Has Olan Kişilik Kumaşını Çocuk Yaşlarından İtibaren Kuşanan Bir Yiğittir. Fedakârlık, Cesaret, Diğergamlık, Zekâ, Kavga Yeteneği, Stratejik Düşünebilme Kabiliyeti, Merhamet Ve Duygusallık, Onun En Belirgin Vasıfları Olmuştur. O Hayalleri Ve İdealleri Uğruna Hiçbir Kavgadan Kaçınmayan, Hiçbir Zalime Boyun Eğmeyen, Mazluma Kılıç Vurmayan, Adaleti Tesis İçin Ölümü Göze Alabilen Bir Yiğittir…

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ